Posebna ponuda

U našoj posebnoj ponudi možete odabrati iz velikog izbora proizvoda svjetskih proizvođača opreme za bazene. Izdvajamo potopne pumpe za otpadne vode onečišćene krutinama i muljem, potopne pumpe za tekućinu pogodne za pražnjenje fontana, potopne drenažne pumpe i pumpe za otpadne vode, kombinirane pumpe za suhi i mokri rad i dr.

Za bazene imamo veliki izbor u boji PVC armiranih folija, hidroizolacijske premaze na bazi cementa koji pružaju potpunu hidroizolaciju od vodenog pritiska do 7 atm, elastične hidroizolacijske premaze flex ili elastic, mase za fugiranje otporne na jake mlazove vode i nepromočive, flex ljepila koja odlikuje velika čvrstoća prijanjanja i otpornost na smrzavanje, silikone za brtvljenje i fugiranje pod vodom, npr. u kupalištima, spremnicima za vodu…

U posebnoj ponudi imamo i staklenu bazensku keramiku, mozaik, bordere, pločice za unutrašnjost bazena proizvedene od prešanog, glaziranog klinkera, neglazirane protuklizne pločice, gotove murale, te murale koje radimo po želji investitora u suradnji s umjetnikom za izražaj u keramici.

Podvodna rasvjeta i ozvučenje ide u korak s ostalom opremom, te je moguća ugradnja najrazličitijeg asortimana zvučnika, led lampi, reflektora od 50, 100 ili 300 W, 12 V sa mogućnošću promjene boje umetanjem različitih filtera u boji, halogene podvodne rasvjete sa žaruljama, te optičke podvodne rasvjete, a moguće je i sinkroniziranje rada rasvjete i zvučnika s dodatnim vodenim efektima.

Za sofisticiranu kontrolu rada Vašeg bazena moguće je kod nas naručiti posebnu tehnologiju: Analyt- za automatsko mjerenje, kontrolu i doziranje pH, klora, redox – a i temperature, PoolManager – sofisticirana tehnologija kontrole rada bazena koja uključuje uz doziranje i tajmiranje operacija, vezu s Vašim mobitelom i izvješća o kvaliteti vode, te Pool Relax – uređaj koji automatski dozira klor, brom i kisik, jednostavan za rukovanje i primjenjiv u privatnim bazenima.